Varför?

Fastnar aldrig de bästa stunderna på ridpasset på film? Jag har a l d r i g fått mina finaste moment på film, eller bild :(  Men det är väl bara att filma och fota mer? Jag antar det. När jag fotar folk så vet jag vilka ögonblick jag vill ha och går inte förns jag fått dem!  Det är inte så kul att lägga upp filmer när man vet att det kunnat bli bättre! Kanske kan ta en photo-shoot i helgen. Skulle verkligenverkligenverkligen vilja bli fotad under ett hopppass just nu, speciellt när man hoppar lite högre!

Pratade med Tuva nyss, vi pratade om gymnasium. Båda har kollat lite på bergas naturbruksgymnasium i uppsala. Hon hade vart där idag, och tyckte det verkade bra. Jag är ganska säker på att det blir berga eller flyinge. Flyinge verkar vara jätte fint och så, men berga verkar så mycket mysigare. Det viktigaste är häst linje/inriktning eller vad man nu säger med naturvetenskaps linje/inriktning + att an kan ha med egen häst. Det har båda, någon som vet nå mer gymnasium som uppfyller mina krav?

BILDERNA FRÅN IDAG KOMMER!!

//Isabelle


Kommentarer
Postat av: Alvaa

1. Jag kan fota dig <3333

2. Bollerup satsar jag på, naturbruk med inriktning häst och lite fördjupningskurser i naturvetenskap.. Man kan ha med sig egen häst och egen hund! Sounds awesome to me!Puss <3

2012-04-16 @ 22:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0